TOLNA VÁRMEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2024. február 24.,
Mátyás
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE ÉRTÉKEINK VÁLASZTÁS
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Kisfilmek roma példaképekről, elhivatott emberekről 2020.11.27

Kisfilmek roma példaképekről, elhivatott emberekről

EFOP forrás keretében készültek kisfilmek olyan Tolna megyei roma példaképekről illetve fogyatékosokat segítő szervezetekről, amelyek kiemelkedő munkát végeznek a térségben.

Részletek

Befejeződik Attala csapadékvizes projektje 2020.11.26

Befejeződik Attala csapadékvizes projektje

A település belterületi csapadékvíz-elvezető rendszerének fejlesztését valósította meg Attala Község Önkormányzata a TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) keretében. Az elnyert 100,83 millió forint vissza nem térítendő, uniós és hazai támogatásnak köszönhetően 2,35 km hosszú vízelvezető szakasz épült ki.

Részletek

Kincses Tolna Megye Értékhangoló – az online térben 2020.11.23

Kincses Tolna Megye Értékhangoló – az online térben

A Tolna Megyei Önkormányzat ötödik éve szervezi meg a Kincses Tolna Megye Értékvetélkedőt általános iskola felső tagozatos és középiskolás diákok számára, hogy a megye értékeire irányítsa a fiatalok figyelmét.
Az idei tanévben 22 csapat jelentkezett, akik idén az agrár- és élelmiszergazdaság, valamint a turizmus és vendéglátás értékeivel ismerkednek, a vírushelyzet miatt a virtuális térben. Előadások helyett filmek készülnek és a feladatok zöme is az online megoldásokat támogatja.

Részletek

GASZTROMEGYE - MADOCSA 2020.11.23

GASZTROMEGYE - MADOCSA

Fogadjátok szeretettel 1️⃣. első adásunkat, amely Madocsa kulináris értékeit vonultatja fel.
Köszönet Böde Dani és a falu kedves lakóinak közreműködéséért!
A videó a cikkben megtekinthető...

Részletek

BONYHÁD PÁLYÁZATBÓL OLDOTTA MEG A VÍZELÖNTÉST 2020.11.13

BONYHÁD PÁLYÁZATBÓL OLDOTTA MEG A VÍZELÖNTÉST

A járványügyi helyzet miatt 2020. októberében fejeződött be Bonyhád önkormányzatának 229 665 900 forintos projektje. A közel 18 milliárdnyi értéket megóvó beruházás ugyan elkészült már tavaly ősszel, de a projekthez kapcsolódó szemléletformáló programokat csupán a pandémiás időszak enyhülésével valósíthatták meg. A Csapadékvíz infrastruktúra fejlesztés Bonyhádon című TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) pályázatot teljes egészében támogatták a döntéshozók, így a városnak nem kellett plusz költséget fordítania a megvalósításra.

Részletek

Éljen tovább a magyar nyelv sokáig! 2020.11.13

Éljen tovább a magyar nyelv sokáig!

A nemzet fennmaradásának záloga a magyar nyelv. Mint legősibb értékünket, a közös múlthoz való köteléket és a jövőnek szánt hagyatékot kell megőriznünk.

Részletek

Mondj Bakát! 2020.11.12

Mondj Bakát!

Fehérvári Tamás elnök és Orbán Attila alelnök mellett a Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal munkatársai is csatlakoztak a Mondj Bakát! vers- és prózamondó akcióhoz. Baka István Tájkép fohásszal című versét szavalták el közösen, amelyet videófelvételen a cikkben lehet megtekinteni.

Részletek

Gasztromegye 2020.11.12

Gasztromegye

Települései által az egész megyét – a gasztronómia tükrén keresztül – bemutató sorozatot indít útjára a Tolna Megyei Önkormányzat. A Gasztromegye elnevezésű videó műsor célja, hogy felfedje a Tolna megyei falvak és városok kulináris kincseit. Az egy-egy településre fókuszáló kisfilmek kéthetente pénteken, 19 órakor, a megyei önkormányzat facebook oldalán kerülnek bemutatásra.

Részletek

Rendkívüli ülést tartott a megye döntéshozó testülete 2020.10.29

Rendkívüli ülést tartott a megye döntéshozó testülete

Soron kívüli ülést tartott a megyei közgyűlés, melyen szó volt:
✅A megyei területrendezési tervről,
✅a TOP projektek sikeres végrehajtásáról,
✅és a bonyhádi matematikus tehetségek támogatásáról.

Részletek

Előző   6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat ITP Rendezési tervek
Választás
Választási szervek Választási ügyintézés 2024. évi általános választások Korábbi választások
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Vármegyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink Kincses Tolna Megye Applikáció Gasztromegye receptkönyv
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája Elnöki beszédek
Hivatal
Feladat- és hatásköre A Tolna Váregyei Önkormányzati Hivatal alaptevékenységének kormányzati funkció szerinti megjelölése: A Tolna Vármegyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti egységek Szervezeti és Mûködési szabályzat Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Vármegyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács TMFÜ Nonprofit Kft. Tolnáért Nonprofit Közhasznú Kft.
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás