TOLNA MEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2020. június 6.,
Norbert
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE RENDEZÉSI TERVEK ÉRTÉKEINK
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Tolna megyei delegáció Hargitában 2018.07.11

Tolna megyei delegáció Hargitában

Tolna megyei delegáció járt Hargita megyében a hétvégén. A látogatásra a Hargita és Tolna megye között kialakuló testvérkapcsolat miatt került sor. A küldöttségben többek között Potápi Árpád nemzetpolitikáért felelős államtitkár és Fehérvári Tamás megyei közgyűlési elnök vett részt.

Részletek

1001. szál 2018.07.05

1001. szál

1000 szálon kötődik egymáshoz Alsónyék és Bátaszék, s ennek tükrében 1001.-nek számít a két település között épülő kerékpárút – hangoztatta beszédében Dózsa-Pál Tibor alsónyéki polgármester. A településvezető Bátaszéki kollegájával, Bozsolik Róberttel, valamint Fehérvári Tamással, a Tolna Megyei Közgyűlés elnökével leplezte le a város határában elhelyezett alapkövet, amely a TOP-os forrásból készülő kerékpárút beruházás kezdetét szimbolizálja. A falu 277 millió forintos projektjének köszönhetően épül egy kilométer hosszúságú bicikliút.

Részletek

Kismányok nagy öröme 2018.07.04

Kismányok nagy öröme

Betonburkolatot kapott a Kossuth utcai vízelvezető árok a kismányokiak nagy örömére – jelentette be ünnepélyes keretek között a falu vezetője, Simon László. A TOP forrásból megvalósított, mintegy 21 milliós projekt átadóján beszédet mondott Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke. Szavai szerint a települések modernizációjával élhető vidék és rendezett környezet alakítható ki megyeszerte.

Részletek

Fehérvári Tamás a közgyűlésen ismerte el a példás értékőr munkát 2018.06.26

Fehérvári Tamás a közgyűlésen ismerte el a példás értékőr munkát

A Tolna Megyei Közgyűlés keddi ülésén döntötték el, mely személyek részesülhetnek elismerésben a hagyományos szeptember elsejei Megyenapon. Többletforrások elnyerésének köszönhetően gyarapodott a megyei önkormányzat büdzséje – jelentette be Fehérvári Tamás, a testület elnöke. Dr. Say István, a Tolna Megyei Értéktár Bizottság utóbbi fél éves munkájáról adott számot.

Részletek

Sok sikert Kaposszekcső! 2018.06.25

Sok sikert Kaposszekcső!

Az egészségügyi alapellátás fejlesztése Kaposszekcső és Csikóstőttős polgárai egészségének megőrzése érdekében című, mintegy 81 millió forintos projekt megvalósulásához gratulált szombaton Fehérvári Tamás a közösségnek. Potápi Árpád államtitkárral és Csapó Gyuláné polgármesterrel közösen vágták át a nemzetiszínű szalagot.

Részletek

Tengerünk a kert végi tó 2018.06.25

Tengerünk a kert végi tó

A borongós, hűvös időjárás sem szegte a résztvevők jó kedvét pénteken a „Vár a Megye” – Dél-dunántúli Értékek Napján, melyet a Bogyiszlói Holt-Duna-parton tartottak meg. A Tolna Megyei Önkormányzat szervezésében és a Nemzeti Művelődési Intézet (NMI) társszervezésével megtartott rendezvényen többek között az is kiderült, hogy mely megyei értékek nyerték el a Tolnaikum címet.

Részletek

Hiszünk a tudás gyarapító erejében! 2018.06.18

Hiszünk a tudás gyarapító erejében!

Összesen százhét, a 2017/2018-as Tolna megyei tanulmányi versenyeken kiemelkedően teljesítő diák részesült elismerésben pénteken a Garay János Gimnáziumban megtartott ünnepségen. A Tolna Megyei Önkormányzat Tolna Megye Talentuma díját három szekszárdi és egy zombai diák vehette át, a szintén a megyei önkormányzat által meghirdetett Létay Menyhért díjat Nagy István, a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium pedagógusa kapta.

Részletek

Bogyiszlón a vízpart mellett „Vár a megye” mindenkit 2018.06.14

Bogyiszlón a vízpart mellett „Vár a megye” mindenkit

A Tolna Megyei Önkormányzat hagyományos rendezvénye, a „Vár a megye” – Tolna Megyei Értékek Napja kapcsán tartottak sajtótájékoztatót Bogyiszlón. A rendezvény helyszínéül választott Holt-Duna parton Fehérvári Tamás elnök, Tóth István polgármester és Kuti Imréné, az NMI Művelődési Intézet régiós vezetője ismertette a részleteket a sajtó megjelent képviselőivel. A június 22-re tervezett eseményre mintegy félezer meghívottat várnak a szervezők.

Részletek

Megújult Gyönk Városháza 2018.06.12

Megújult Gyönk Városháza

Kedden adta át a felújított Városházát Katz Gyula polgármester és Fehérvári Tamás megyei közgyűlési elnök Gyönkön. A vezetők ünnepélyes keretek között vágták át a nemzetiszín trikolórt az épület előtt, amelyet egy közel 62 millió forintos TOP-projekt keretében korszerűsítettek.

Részletek

Közösségfejlesztők, köszönjük! 2018.05.30

Közösségfejlesztők, köszönjük!

Az NMI Művelődési Intézet szakmai napjai keretében tartottak konferenciát Szekszárdon, melynek – főként közművelődési szakemberekből álló – résztvevőit Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte. A rendezvények célja a közművelődési szakterülethez kapcsolódó jogszabályok, mintaprojektek és jó gyakorlatok bemutatása.

Részletek

Előző   8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat
Rendezési tervek
Megyei rendezési terv Szekszárd MJV településrendezési terve Településrendezési tervek Megyei településfejlesztési programok, javaslatok Területfejlesztési programok, javaslatok
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Megyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája
Hivatal
A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti ábra Szervezeti és Mûködési szabályzat Választási információk Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Megyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás