TOLNA MEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2019. november 18.,
Jenő
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE RENDEZÉSI TERVEK ÉRTÉKEINK
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Befejeződött a kismányoki árokfelújítási projekt 2018.11.22

Befejeződött a kismányoki árokfelújítási projekt

20 millió forintos TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) forrásnak köszönhetően újult meg Kismányokon a Kossuth utcai vízelvezető árok. A 204 méter hosszúságú nyílt, burkolt medernek köszönhetően a település régi problémája oldódott meg.

Részletek

Erős közösségek, erős megye 2018.11.20

Erős közösségek, erős megye

Fehérvári Tamás megyei közgyűlési elnök közös sajtótájékoztatót tartott a Tolna Megyei Önkormányzat 60 milliós TOP projektjéről az érintett polgármesterekkel, hivatali vezetőkkel. Az elnök a helyi identitás és kohézió erősítése Tolna megye 8 településének irodalmi, képzőművészeti és zenei hagyományainak visszatanításával című projekt ismertetése céljából látta vendégül a média képviselőit kedden az önkormányzati hivatalban. A közösségfejlesztő programot illetően kijelentette: erős közösségek által válik erős megyévé Tolna.

Részletek

A Népújság vendégeinek tartott előadást az elnök 2018.11.20

A Népújság vendégeinek tartott előadást az elnök

A Tolnai Népújság Partnertalálkozóján a résztvevők kézhez kapták lapunk és a NAV közös TOP 100 kiadványát. A szekszárdi Takler Kúriában tartottuk éves nagy rendezvényünket. A közönség egyúttal az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és a Paks II. Zrt. támogatásával fórumon tekinthette át a megye gazdasági eredményeit. – A Tolna Népújság cikke partnertalálkozójukról, melyen Fehérvári Tamás is tájékoztatót tartott a megye gyarapodásáról.

Részletek

Ribányi József üdvözölte a példaértékű megyei bűnmegelőzési fórumot 2018.11.14

Ribányi József üdvözölte a példaértékű megyei bűnmegelőzési fórumot

Ülést tartott kedden a Tolna Megyei Bűnmegelőzési tanács. A megjelenteket Ribányi József, a megyei közgyűlés alelnöke köszöntötte. A vagyon elleni bűncselekmények alakulásának tendenciáiról, illetve a megelőzésről hozott intézkedésekről tartott előadást Szabó Zoltán, megbízott bűnügyi főkapitány-helyettes.

Részletek

Tizenhárom új megyei érték, kettő új bizottság 2018.11.13

Tizenhárom új megyei érték, kettő új bizottság

A Tolna Megyei Értéktár Bizottság soros ülésén hét település 17 értékéről döntött, melynek eredményeként a Tolna Megyei Értéktár három kategóriában újabb 13 értékkel gyarapodott.

Részletek

Pirgi Józseftől búcsúzunk 2018.11.12

Pirgi Józseftől búcsúzunk

Gyászol a Tolna Megyei Önkormányzat, elhunyt Pirgi József. A Tolna Megyei Közgyűlés tagjaként és Tolna Város alpolgármestereként a gyarapítók közé tartozott. Halálával sokat veszített elsősorban a család, a tolnai közösség és a megye egyaránt. Köszönettel tartozunk Pirgi Józsefnek, aki a megye érdekét szolgálta mindvégig, amíg váratlanul és idejekorán eltávozott körünkből. Egy jó embert veszítettünk el, egyet közülünk. Nyugodjon békében.

Részletek

Megújult a vízelvezető rendszer Nagydorogon 2018.11.08

Megújult a vízelvezető rendszer Nagydorogon

Mintegy 103 millió forintos TOP forrásnak köszönhetően oldották meg Nagydorogon a belterületi csapadékvíz elvezetését. A több mint két kilométeres szakasz megújítása alkalmából átadóünnepséget szervezett a település, amelyen részt vett Süli János miniszter, a térség országgyűlési képviselője és Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke.

Részletek

Tudománnyal a fejlődésért 2018.11.08

Tudománnyal a fejlődésért

Hiszek a fejlődésben és a modernizáció jótékony hatásában, a tudomány iránti elkötelezettségből eredő gyarapodásban – hangsúlyozta köszöntőjében dr. Gábor Ferenc. A megyei főjegyző a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar szerdai konferenciáján vett részt Szekszárdon. A kar a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából rendezett konferenciát Tudományról határok nélkül címmel.

Részletek

Brazilok érdeklődnek a megye iránt 2018.11.08

Brazilok érdeklődnek a megye iránt

Vezető tisztségviselőkből, innovációs szakemberekből álló brazil küldöttséget fogadott a Tolna Megyei Önkormányzat Szekszárdon, a hét első felében. Érdeklődésüknek megfelelően a borászathoz, illetve a felsőoktatáshoz kapcsolódó program került összeállításra. A delegáció célja, hogy Tolna megyét megismerve feltérképezzék az esetleges együttműködési lehetőségeket. Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke üdvözölte a vendégeket és a partnerségi kezdeményezést egyaránt.

Részletek

Élelmiszer csomagolás design és a Prosecco története 2018.11.07

Élelmiszer csomagolás design és a Prosecco története

Trevisoban megrendezett partnertalálkozón vettek részt a Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft. munkatársai 2018. október 16-17-én az I-CON című, Interreg Central Europe projekt keretében.

Részletek

Előző   2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat
Rendezési tervek
Megyei rendezési terv Szekszárd MJV településrendezési terve Településrendezési tervek Megyei településfejlesztési programok, javaslatok Területfejlesztési programok, javaslatok
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Megyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája
Hivatal
A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti ábra Szervezeti és Mûködési szabályzat Választási információk Állásajánlatok Kiadványok
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Megyei Nemzetiségi Önkormányzatok
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás