TOLNA VÁRMEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2024. február 24.,
Mátyás
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE ÉRTÉKEINK VÁLASZTÁS
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Négy kategóriában 22 új érték került a megye értéktárába 2021.06.08

Négy kategóriában 22 új érték került a megye értéktárába

A pandémia miatti hosszú szünet után májusban újra összeült a Tolna Megyei Értéktár Bizottság, hogy az 57 beérkezett javaslatot megvitatassa. A továbbiakban ezek közül 22 érték bővíti a megyei értéktárat. Ezen javaslatokból a most is zajló Kincses Tolna Megye Értékvetélkedőre diákok készítettek 10 érték javaslatot, ezek közül most kettő került fel a lajstromra.

Részletek

NAGYCSALÁDOS ÉLET - JANÓ CSALÁD 2021.06.08

NAGYCSALÁDOS ÉLET - JANÓ CSALÁD

Tolna megyei nagycsaládokról készítettünk kisfilmeket, hogy bemutassuk e "mini közösségek" olykor kihívásokkal teli, egyébként pedig boldog mindennapjait. Példás családok kerülnek a megye látószögébe, amelyek közül a Janó családot bemutató kisfilm tekinthető meg elsőként.

Részletek

Folytatódnak az útfejlesztések 2021.06.07

Folytatódnak az útfejlesztések

Idén év végéig az ötvennyolc települést magába foglaló Tolna megyei 2. számú választókerületet tekintve több mint 6,5 milliárd forintból valósulnak meg útépítési és felújítási beruházások.

Részletek

Átadták a Kölesdet Kistormással összekötő kerékpárutat 2021.06.05

Átadták a Kölesdet Kistormással összekötő kerékpárutat

Orbán Attila, a megyei közgyűlés alelnöke képviselte a Tolna Megyei Önkormányzatot a kölesdi kerékpárút-átadó ünnepségen. A Kölesd és Kistormás között húzódó, mintegy két kilométeres útszakaszt június 5-én, nemzeti trikolór átvágásával bocsátották a helyiek rendelkezésére. Az eseményen Greifenstein József polgármester meghívására Potápi Árpád János államtitkár is részt vett, és szintén köszöntötte a résztvevőket.

Részletek

Összetartozás 2021.06.04

Összetartozás

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából látogatott Kismányokra Orbán Attila, a Tolna Megyei Közgyűlés alelnöke. A vezető beszéddel járult hozzá a közösség emlékrendezvényéhez.

Részletek

TRIANON 101 2021.06.04

TRIANON 101

Részletek

Fejlődik Alsónána 2021.06.02

Fejlődik Alsónána

A szép helyen fekvő Alsónána elhelyezkedése súlyos gondokat is okozott az itt lakóknak nagyobb esőzések idején. Ezt a problémát orvosolja a szerdán átadott két beruházás.
A TEOL.hu cikke.

Részletek

A koronavírus miatt árván maradt gyermekeknek segít a megye 2021.06.02

A koronavírus miatt árván maradt gyermekeknek segít a megye

Egymillió forinttal támogatja a Tolna Megyei Önkormányzat a Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért elnevezésű alapítványt. Az alapítvány pénzügyi támogatásával kapcsolatos javaslatot Orbán Attila, a megyei közgyűlés alelnöke terjesztette elő.

Részletek

Fehérvári Tamást kérdezte a Hír TV a koronavírus kapcsán 2021.05.30

Fehérvári Tamást kérdezte a Hír TV a koronavírus kapcsán

A Hír TV riportere arról is kérdezte a megyei közgyűlés elnökét, hogy minek köszönhető Tolna megye sikere a koronavírus elleni küzdelemben.

Részletek

Szépen gyűlt az adomány a horvát földrengés károsultjainak 2021.05.28

Szépen gyűlt az adomány a horvát földrengés károsultjainak

A horvátországi földrengés károsultjai javára indított adománygyűjtő kampányt a Tolna Megyei Önkormányzat és a Dombóvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat. A tapasztalatok kapcsán tartott sajtótájékoztatót a megye képviseletében Orbán Attila közgyűlési alelnök, valamint a nemzetiség nevében Varga-Stadler Gábor.

Részletek

Előző   2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat ITP Rendezési tervek
Választás
Választási szervek Választási ügyintézés 2024. évi általános választások Korábbi választások
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Vármegyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink Kincses Tolna Megye Applikáció Gasztromegye receptkönyv
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája Elnöki beszédek
Hivatal
Feladat- és hatásköre A Tolna Váregyei Önkormányzati Hivatal alaptevékenységének kormányzati funkció szerinti megjelölése: A Tolna Vármegyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti egységek Szervezeti és Mûködési szabályzat Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Vármegyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács TMFÜ Nonprofit Kft. Tolnáért Nonprofit Közhasznú Kft.
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás