TOLNA MEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2019. október 16.,
Gál
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE RENDEZÉSI TERVEK ÉRTÉKEINK
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Korszerű épület és szép szavak a medinai oviban 2018.10.08

Korszerű épület és szép szavak a medinai oviban

Sokan sokat dolgoztak azért, hogy ez a fejlesztés megvalósuljon – hangzott el a medinai óvoda pénteki átadásán. Vén Attila polgármester köszöntőjében elmondta: bár a beruházás összértéke 114 millió forint volt – tekintettel a funkciójára – sokkal többet ér a településlakók számára. Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke személyesen üdvözölte az átadón megjelenteket, köztük az óvodásokat.

Részletek

Fehérvári Tamás: zajlanak a TOP-os fejlesztések 2018.10.05

Fehérvári Tamás: zajlanak a TOP-os fejlesztések

Médiaesten számolt be a TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) nyertes projektjeiről Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke. Mintegy 25,5 milliárdnyi forrás 146 megyei projekt megvalósulását segíti.

Részletek

Bátaszéken megkezdődik az ipari park építése 2018.10.04

Bátaszéken megkezdődik az ipari park építése

A Tolna megyeiek életét segítik a TOP-os (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) projektek – hangoztatta Fehérvári Tamás Bátaszéken. A Tolna Megyei Közgyűlés elnöke Bozsolik Róbert polgármester meghívására érkezett a városba, hogy az épülő ipari park kapcsán közös sajtótájékoztatót tartsanak. Mint kiderült, Bátaszék 267 millió forintot nyert a park létrehozására. Fehérvári Tamás bejelentette, hogy a megyében kétmilliárdból valósítanak meg ipari park fejlesztéseket, mintegy kilenc projekt keretében.

Részletek

Konferencián vitatták meg a tehetséggondozást 2018.09.28

Konferencián vitatták meg a tehetséggondozást

Háromnapos tanévnyitó konferenciát rendeztek Bonyhádon, amely a tehetségek gondozásáról szólt.

Részletek

Üléseztek a Sió projektek konzorciumi partnerei 2018.09.28

Üléseztek a Sió projektek konzorciumi partnerei

Egyeztetést tartottak a 3 Sió projekt konzorciumi partnerei szeptember 26-án. Az egyeztetés során szó volt az egyes projektek aktuális helyzetéről, valamint a partnerek előtt álló feladatokról is.

Részletek

A Sió fejlesztése terv szerint halad 2018.09.20

A Sió fejlesztése terv szerint halad

Ülésezett a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése csütörtökön reggel. A testület a nyári időszak után először gyűlt össze, hogy az eddig történt eseményekről, eredményekről tárgyaljon. Fehérvári Tamás elnök szerint minden terv szerint halad, s a 27,55 milliárdos TOP források szinte teljes mértékben gazdára találtak.

Részletek

„Normális, ha nem normális” - fiatalkorúak a célkeresztben 2018.09.11

„Normális, ha nem normális” - fiatalkorúak a célkeresztben

Negyedik alkalommal ült össze idén a Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács, ahol a résztvevők a gyermek- és fiatalkorúak problémáiról szóltak az előadásokat.
Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke köszöntötte a megjelenteket és kiemelte, mennyire fontosak azok a párbeszédek, alkalmak, melyek során a megye lakosságának biztonságérzetét növelő programok, együttműködések jönnek létre. Ez a fórum is ezt hivatott szolgálni, ahol a különböző szakintézmények nem pusztán tájékoztatást kapnak egy-egy terület problémáiról.

Részletek

Megújult a dalmandi orvosi rendelő 2018.09.10

Megújult a dalmandi orvosi rendelő

Dalmand is azon Dombóvár környéki települések sorába tartozik, ahol az elmúlt időszak munkája meghozta a várt eredményeket: megújult az egészségügyi intézmény.
Ez a község és a megye öröme egyaránt!
Fehérvári Tamás személyesen gratulált Dalmand polgármesterének, Potápi Árpád János államtitkárral egyetemben.

Részletek

Döbröközön is megújult az óvoda 2018.09.07

Döbröközön is megújult az óvoda

Lehetőségeket kell teremteni a kis falvaknak, hogy boldoguljanak. Ezt tette a kormányzat, s ezért dolgozik a megyei önkormányzat is - utalt rá Fehérvári Tamás, a döbröközi óvoda átadása alkalmával. A település a Mesevilág Óvoda épületének energetikai felújítására nyert több mint 84 millió forintnyi TOP forrást.

Részletek

„A fejlődésért dolgozom” – interjú Fehérvári Tamással a Kaposmenti Hírlevélben 2018.09.06

„A fejlődésért dolgozom” – interjú Fehérvári Tamással a Kaposmenti Hírlevélben

Fehérvári Tamás karrierje csúcsán, a Tolna Megyei Közgyűlés elnökeként, pozitív életszemlélettel, hatalmas élettapasztalattal végzi feladatát, ingázik nap mint nap Dombóvár és Szekszárd között. Elmondása szerint eleve elrendeltetett, hogy itt született Dombóváron, a mai napig itt él, a város és a megye településeinek fejlődéséért dolgozik.

Részletek

Előző   4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat
Rendezési tervek
Megyei rendezési terv Szekszárd MJV településrendezési terve Településrendezési tervek Megyei településfejlesztési programok, javaslatok Területfejlesztési programok, javaslatok
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Megyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája
Hivatal
A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti ábra Szervezeti és Mûködési szabályzat Választási információk Állásajánlatok Kiadványok
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Megyei Nemzetiségi Önkormányzatok
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás