TOLNA MEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2020. szeptember 21.,
Máté
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE RENDEZÉSI TERVEK ÉRTÉKEINK
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Új egészségügyi intézmény szolgálja a kisdorogiakat 2018.12.13

Új egészségügyi intézmény szolgálja a kisdorogiakat

Közel 29 millió forintot nyert Kisdorog komplex egészségügyi fejlesztésre. A korszerűsítés keretében többek között akadálymentesítettek, épületet szigeteltek, nyílászárókat cseréltek, és új eszközöket szereztek be a háziorvosi illetve védőnői rendeléshez.

Részletek

Partnerségben a megyeszékhellyel és az egyetemmel 2018.12.12

Partnerségben a megyeszékhellyel és az egyetemmel

Megállapodást kötött a Tolna Megyei Önkormányzat a Pécsi Tudományegyetemmel és Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatával. A komplex együttműködést taglaló dokumentumot szerdán írták alá a vezetők az egyetem szekszárdi karán. Fehérvári Tamás a sajtó előtt üdvözölte a háromoldalú partnerséget, amely mint fogalmazott: Tolna megye és az itt élő emberek érdekében születik.

Részletek

A Lotz-verseny győzteseinek is kijárt az elismerés 2018.12.12

A Lotz-verseny győzteseinek is kijárt az elismerés

A Lotz János szövegértési és helyesírási verseny megyei győzteseit hívta meg egy közös ebédre Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke.
A diákok kíséretében szülő és intézményvezető is szerepelt, illetve dr. Gábor Ferenc főjegyző a megye részéről.

Részletek

Gratulálunk a diáksport tehetségeinek 2018.12.12

Gratulálunk a diáksport tehetségeinek

Ribányi József alelnök üdvözölte az eredményes diáksportolókat a Garay Gimnáziumban rendezett díjátadón.
Sok sikert kívánunk nekik továbbra is!

Részletek

MANÓGYÁRI MANÓK MEGYEI MANUFAKTÚRÁJA 2018.12.11

MANÓGYÁRI MANÓK MEGYEI MANUFAKTÚRÁJA

December 5-én a sárszentlőrinci általános iskolában, 10-én pedig a tengelici faluházban üzemelt a Manógyár.
A karácsonyváró rendhagyó kézműves foglalkozásokon a résztvevő sárszentlőrinci, pálfai és kölesdi gyerekek kezei között – karácsonyfadíszként – keltek életre Lázár Ervin mesehősei: Ló Szerafin, a kék ló, aki legyőzi önmagát, Nagy Zoárd, a lépegető fenyő, és a „rettenetes” Háromkerekű Pakuk madár.

Részletek

Az idei utolsó ülés 2018.12.07

Az idei utolsó ülés

Egyperces csenddel és főhajtással vette kezdetét a Tolna Megyei Közgyűlés ülése pénteken, Hirt Ferenc országgyűlési képviselő halála miatt. A megye másik nagy vesztesége, hogy nemrég Pirgi József közgyűlési tag is életét vesztette. A megüresedett széket Fülöp János, Fadd polgármestere foglalja el, aki ez alkalommal tette le képviselői esküjét. Az év utolsó fórumán a számvetések illetve a jövő év tervei kerültek terítékre.

Részletek

Elment Hirt Ferenc 2018.12.07

Elment Hirt Ferenc

Újra gyászol a megyei önkormányzat. Ma hajnalban elhunyt Hirt Ferenc, a térség országgyűlési képviselője.
Hirt Ferenc évtizedeken át segítette a megye gyarapodását, áldozatosan dolgozott a vidéken élő emberek boldogulásáért, a hátrányos helyzetű térségek felemelkedésének elősegítéséért.
Hirt Ferenc jó honatya volt, akit az emberek méltán szerettek es tiszteltek.
Halála felbecsülhetetlen veszteség a megye számára is.

Részletek

Irodalmi, emberi tájak Tolna megyében 2018.12.04

Irodalmi, emberi tájak Tolna megyében

Irodalmi, emberi tájak Tolna megyében címmel került megrendezésre a Tolna Megyei Önkormányzat programja 2018. december 4-én Tengelicen, a faluházban.

Részletek

Legyen miért szeretni a megyét 2018.12.04

Legyen miért szeretni a megyét

Üzleti reggelin látta vendégül a Tolna Megyei Önkormányzat és az OTP Bank a települési vezetőket kedden. A vármegyeházára érkezett polgármestereket Fehérvári Tamás, a Közgyűlés elnöke, valamint Galovics Gábor régiós igazgató köszöntötte. Előbbi a megye céljaira és a megvalósításukhoz szükséges eszközökre tért ki, nevezetesen a TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) projektekre.

Részletek

Új térrel gazdagodott Bonyhád 2018.12.03

Új térrel gazdagodott Bonyhád

Öröm látni Bonyhádot, milyen gyönyörűen fejlődik – így kezdte beszédét Fehérvári Tamás a szombati adventi forgatagban. A megyei közgyűlés elnöke a város átadóünnepségéhez csatlakozott, melyen Potápi Árpád János államtitkárral és Filóné Ferencz Ibolya polgármesterrel közösen vágták át a nemzetiszínű trikolórt. Bonyhád 475 millió forint TOP forrást nyert a művelődési ház melletti tér felújítására, melynek egyébként új nevet is keresnek.

Részletek

Előző   4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat
Rendezési tervek
Megyei rendezési terv Szekszárd MJV településrendezési terve Településrendezési tervek Megyei településfejlesztési programok, javaslatok Területfejlesztési programok, javaslatok
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Megyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája
Hivatal
A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti ábra Szervezeti és Mûködési szabályzat Választási információk Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Megyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás