TOLNA VÁRMEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2024. február 24.,
Mátyás
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE ÉRTÉKEINK VÁLASZTÁS
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

LEZÁRUL AZ ÚJ ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE ÉPÍTÉSE GERJENBEN CÍMŰ PROJEKT 2022.04.13

LEZÁRUL AZ ÚJ ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE ÉPÍTÉSE GERJENBEN CÍMŰ PROJEKT

2022. április 15-én hivatalosan is lezárul az Új óvoda és bölcsőde építése Gerjenben című projekt. Ennek köszönhetően új épületbe költözhetett a község óvodája, valamint egy 14 fős bölcsődével gyarapodott a település. Az európai uniós támogatásból tejes mértékben, azaz 414 782 346 forintos összeggel finanszírozott beruházás egy új oktatási-nevelési intézményt eredményezett.

Részletek

Képzett falu- és tanyagondnokok vehették át okleveleiket 2022.04.07

Képzett falu- és tanyagondnokok vehették át okleveleiket

Professzionális oktatási szervezetet bízott meg a falu- és tanyagondnoki képzés lebonyolításával a Tolna Megyei Önkormányzat. A képzés elvégeztével csütörtök délután vehették át tanúsítványaikat a megye különböző településeiről érkezett gondnokok. Valamennyi résztvevő sikeresen megfelelt.

Részletek

Polgármesterekkel találkoztunk 2022.04.01

Polgármesterekkel találkoztunk

A megye 109 településének polgármesterét hívta fórumra a Tolna Megyei Önkormányzat. A szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központban tartott találkozón részt vett és beszédet mondott Fehérvári Tamás elnök, valamint a megye két országgyűlési képviselője: Süli János miniszter és Potápi Árpád János államtitkár. A vezetők a megye fejlődéséről beszéltek.

Részletek

Bemutatótér jött létre a Tolna Megyei Értéktár értékeiből 2022.03.30

Bemutatótér jött létre a Tolna Megyei Értéktár értékeiből

Egyedi kiállítási elemekkel népszerűsíti értékeit ezentúl a megyei önkormányzat.

A Hungarikum Bizottság pályázatán a Tolna Megyei Önkormányzat 4 millió forint támogatást nyert bemutatótér létrehozására. A cél az volt, hogy egy olyan anyag jöjjön létre, amellyel rendezvényeken a megye értékeit népszerűsítheti.

Részletek

Nemzeti trikolór szalagot vágtak a Sió-híd lábánál 2022.03.29

Nemzeti trikolór szalagot vágtak a Sió-híd lábánál

A Szekszárdi Kajak-Kenu Sportegyesület újonnan elkészült Turisztikai Központját adták át kedden. Az avató ünnepségen beszédet mondott többek között Horváth István országgyűlési képviselő és Fehérvári Tamás megyei közgyűlési elnök – a politikusok személyes emlékeiket is felidézték, és jókívánságaikat fejezték ki az egyesület vezetőinek.

Részletek

Tartalmas nappal zárult a WE LOVE TOLNA 2022.03.28

Tartalmas nappal zárult a WE LOVE TOLNA

Az Európai Unió Szociális Alapjának támogatásával 4 állomásos programsorozatot szervezett a Tolna Megyei Önkormányzat márciusban. A Közgyűlés elnöke, Fehérvári Tamás mondott beszédet a záró eseményen.

Részletek

We Love Tolna záróparti Decsen! 2022.03.24

We Love Tolna záróparti Decsen!

Amilyen nagyszabásúan indult, ugyanolyan nagyszabásúan fejeződik be a We Love Tolna rendezvénysorozat. A decsi záróeseményén még egyszer szórakozva élhetjük át, mit jelent Tolna megyeinek lenni. A gazdag programválasztékból most is mindenki megtalálhatja a kedvére valót: a közösségépítő programoktól a táncbemutatókon és gyerekprogramokon át a könnyűzenéig.

Részletek

Kultúrparti a Duna mentén 2022.03.09

Kultúrparti a Duna mentén

Négy alkalmas rendezvénysorozat a megye lakóinak, ingyenes programok az egész családnak!
Ismerjük meg megyénk értékeit, szórakozzunk megyénk szülötteivel!
Mindenkit szeretettel vár a Tolna Megyei Önkormányzat és szervezőpartnerei!

Részletek

Csapadékvíz-elvezetési rendszer készült el Csikóstőttősön 2022.02.28

Csapadékvíz-elvezetési rendszer készült el Csikóstőttősön

A Béke és Szabadság utcákat érintve újult meg a csapadékvíz-elvezetési rendszer Csikóstőttősön, köszönhetően egy 195,40 milliós, vissza nem térítendő, önerő nélkül finanszírozott Terület és Településfejlesztési Operatív Program projektnek. Mintegy két kilométernyi szakasz épült meg.

Részletek

Szakcsi vízproblémák oldódtak meg 2022.02.28

Szakcsi vízproblémák oldódtak meg

Konzorciumban valósította meg a Tolna Megyei Önkormányzati Hivatallal Szakcs Község Önkormányzata a helyi vízkár veszélyeztetettséget csökkentő infrastrukturális fejlesztését – az első ütem kivitelezése nyolc hónapos munka eredménye. A közel 145 millió forintos projekt a település azon részét célozta, ahol a legindokoltabb volt a vízproblémák megoldása.

Részletek

Előző   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat ITP Rendezési tervek
Választás
Választási szervek Választási ügyintézés 2024. évi általános választások Korábbi választások
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Vármegyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink Kincses Tolna Megye Applikáció Gasztromegye receptkönyv
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája Elnöki beszédek
Hivatal
Feladat- és hatásköre A Tolna Váregyei Önkormányzati Hivatal alaptevékenységének kormányzati funkció szerinti megjelölése: A Tolna Vármegyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti egységek Szervezeti és Mûködési szabályzat Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Vármegyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács TMFÜ Nonprofit Kft. Tolnáért Nonprofit Közhasznú Kft.
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás