TOLNA MEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2022. szeptember 25.,
Eufrozina
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE RENDEZÉSI TERVEK ÉRTÉKEINK
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

2,4 milliárdnyi gazdaságfejlesztési TOP forrás 2019.10.10

2,4 milliárdnyi gazdaságfejlesztési TOP forrás

A kormányzati célokkal összhangban határozott úgy Tolna megye is, hogy kiemelt figyelmet fordít a gazdaságfejlesztésre. Így is történt: 2,4 milliárd forint jutott erre a területre.

Részletek

Faddon Egészségházat avattak 2019.10.09

Faddon Egészségházat avattak

Süli János miniszter és Fülöp János polgármester társaságában vágta át a nemzetiszínű szalagot a faddi egészségház-átadó ünnepségen Fehérvári Tamás. A Tolna Megyei Közgyűlés elnöke hangsúlyozta, hogy a színvonalas szolgáltatások növelik a települések népességmegtartó erejét. A beruházás mintegy 100 millió forintos TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) forrás segítségével valósult meg.

Részletek

Tolna megye gyarapodott - VIDEÓ 2019.10.07

Tolna megye gyarapodott - VIDEÓ

Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnökének gondolatai a megyei önkormányzat elmúlt éveinek eredményeiről. Mind a települések fejlesztése, mind pedig az értékőr mozgalom igazi sikertörténetnek számít.

Részletek

Már nem okoz problémát a csapadékvíz Váralján 2019.10.07

Már nem okoz problémát a csapadékvíz Váralján

Korszerűsítették a váraljai vízelvezetési rendszert a TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) mintegy 200 milliós forrásának köszönhetően. A víztározók mellett, a Váraljai Parkerdőben tartott az önkormányzat ünnepélyes projektzáró rendezvényt, amelyen Potápi Árpád János államtitkár és Fehérvári Tamás megyei közgyűlési elnök is felszólalt. Sziebert Éva polgármester köszönetét fejezte ki a támogatásért, mely révén már nem okozhat gondot a csapadékvíz a településen.

Részletek

Aradi Vértanúk Emléknapja alkalmából tisztelgett az elnök 2019.10.07

Aradi Vértanúk Emléknapja alkalmából tisztelgett az elnök

Bonyhádon járt pénteken Fehérvári Tamás, a Közgyűlés elnöke. A megye nevében helyezett el emlékszalagot a Kálvária-dombon, mellyel az Aradi Vértanúk hősiessége előtt tisztelgett.

Részletek

A ciklus utolsó közgyűlése 2019.10.03

A ciklus utolsó közgyűlése

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése október 3-án – tíz nappal a ciklust záró önkormányzati választások előtt – tartotta meg utolsó ülését.
Fehérvári Tamás elnök megköszönte a grémium öt éves munkáját. Mint elmondta: a közgyűlési döntések a megye fejlődését segítették. Több mint 30 milliárdnyi TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) forrásból gyarapodik a megye, és az értékőr mozgalomnak köszönhetően erősödtek identitásukban településeink – foglalta össze az eredményeket Fehérvári Tamás. A napirendre vettek, és zárt ülésen vitattak meg újabb TOP-os pályázatokat.

Részletek

Gyarapodnak a megye települései 2019.09.30

Gyarapodnak a megye települései

A Tolna Megyei Önkormányzat képviseletében Fehérvári Tamás elnök látogatott el a TOP forrásból megvalósult fejlesztések hétvégén rendezett átadó ünnepségeire. Az elnök üdvözölte valamennyi projekt megvalósulását, s mint elmondta: a vidéki Magyarország gyarapítása továbbra is a megye elsődleges célja.

Részletek

Elkészült a csapadékvíz-elvezető rendszer Zombán 2019.09.30

Elkészült a csapadékvíz-elvezető rendszer Zombán

A belterületi vízrendezés kulcskérdés volt Zombán, amelyre egy 237 493 238 forintos TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) forrás jelentette a megoldást. A projekt ünnepélyes záróakkordja a szeptember 27-én megrendezett átadó ünnepség volt, amelyen Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke is felszólalt. Szűcs Sándor polgármester meghívására érkezett az eseményre Potápi Árpád János térségi országgyűlési képviselő és dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott.

Részletek

Megújult a sióagárdi óvoda 2019.09.25

Megújult a sióagárdi óvoda

146 millió forintos TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) forrásnak köszönhetően történt meg Sióagárdon az óvodaépület korszerűsítése és a mini bölcsődei szolgáltatás elindítása.

Részletek

Testnevelésügyi konferencia védnöke volt az elnök 2019.09.23

Testnevelésügyi konferencia védnöke volt az elnök

Mint védnök vett részt Fehérvári Tamás az Országos Testnevelésügyi Konferencián, Bonyhádon. A megyei közgyűlés elnöke köszöntötte a résztvevőket, akik kétnapos előadássorozaton ismerkedhettek meg a testnevelés és gyógytestnevelés aktualitásaival.

Részletek

Előző   7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat
Rendezési tervek
Megyei rendezési terv Szekszárd MJV településrendezési terve Településrendezési tervek Megyei településfejlesztési programok, javaslatok Területfejlesztési programok, javaslatok
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Megyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink Kincses Tolna Megye Applikáció Gasztromegye receptkönyv
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája Elnöki beszédek
Hivatal
Feladat- és hatásköre A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal alaptevékenységének kormányzati funkció szerinti megjelölése: A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti egységek Szervezeti és Mûködési szabályzat Választási információk Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Megyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács TMFÜ Nonprofit Kft. Tolnáért Nonprofit Közhasznú Kft.
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás