TOLNA MEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2019. október 16.,
Gál
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE RENDEZÉSI TERVEK ÉRTÉKEINK
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Közelebb Hargitához 2018.05.29

Közelebb Hargitához

Közgyűlést tartott a Tolna Megyei Önkormányzat kedden. A Fehérvári Tamás vezette ülésen többek között rendkívüli támogatás igényléséről döntöttek, és elfogadták az önkormányzati cégek, illetve a megyei rendőrfőkapitány beszámolóját. Téma volt a foglalkoztatási paktum projekt, és a Hargita megyével kötendő testvérmegyei kapcsolat is.

Részletek

GEMENC NAGYDÍJ 2018 2018.05.28

GEMENC NAGYDÍJ 2018

Fehérvári Tamás a Tarr Kupáért Futam győzteseinek fejezte ki elismerését a 44. Gemenc Nagydíjon. A Sport TV-nek adott interjújában kiemelte: a megyei önkormányzat örömmel támogat egy ilyen nagy múltú, sikeres rendezvényt, amely a megyeszékhely környező falvait is érinti, hiszen szívügyünk a sport.

Részletek

Kulturális örökségeket vettek lajstromba 2018.05.23

Kulturális örökségeket vettek lajstromba

Újabb öt értékkel gyarapodott a Tolna Megyei Értéktár – határozott a testület legutóbbi soros ülésén, amelyen hét települési értéktár bizottság 25 felterjesztéséről döntött.

Részletek

Óvodától az egyetemig 2018.05.16

Óvodától az egyetemig

Dr. Gábor Ferenc megyei főjegyző köszöntötte a Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács hétfői konferenciájának részvevőit. Mint elmondta: a bűnmegelőzési tanács áll a megyei önkormányzat és a megyei rendőr-főkapitányság partnerségének metszéspontjában.

Részletek

AHOGYAN A GYERMEKEK LÁTJÁK A TŰZOLTÓKAT ÉS A HIVATÁST 2018.05.15

AHOGYAN A GYERMEKEK LÁTJÁK A TŰZOLTÓKAT ÉS A HIVATÁST

Ribányi József alelnök vett részt a Katasztrófavédelem megyei eredményhirdető eseményén, amelyet az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázata kapcsán rendeztek.
A Tolna Megyei Önkormányzat örömmel támogatta az ifjú tehetségek ügyét. Gratulálunk ezúton is a győzteseknek!

Részletek

Modern utakra van szüksége a megyének 2018.05.09

Modern utakra van szüksége a megyének

Mellékutak és négy kishíd felújítását végzi el a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) megyei forrásaiból – derült ki a Közút és a Tolna Megyei Önkormányzat vezetőinek közös, szekszárdi sajtótájékoztatóján. Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke illetve Becze Szabolcs igazgató a két szerv szakmai együttműködésén alapuló projekteket vette sorra.

Részletek

Ribányi József és Süli János is üdvözölte a Lázár Ervin Emléknap résztvevőit 2018.05.08

Ribányi József és Süli János is üdvözölte a Lázár Ervin Emléknap résztvevőit

Mesével, rajzzal, sportolással emlékeztek Lázár Ervinre születésének évfordulóján Pálfán és Sárszentlőrincen. A hagyományos program ezúttal beágyazódott egy a falvak értékeire épülő, identitás erősítését célzó projektbe, amelynek az irodalmi mellett képzőművészeti és zenei ága is van.

Részletek

Nemzetközi konferencián mutatták be az EcoINN Danube projektet 2018.05.08

Nemzetközi konferencián mutatták be az EcoINN Danube projektet

Bemutatkozott a Duna Transznacionális Program keretében megvalósuló EcoINN Danube projekt (DTP1291-1.1) a Magyar Tudományos Akadémia Regionális Kutatások Intézete Dunántúli Tudományos Osztálya (MTA RKI DTO) által szervezett, a Dunántúli Tudományos Osztály fennállásának 75. évfordulójának alkalmából rendezett konferencián a Palatinus Hotelben Pécsett, 2018. április 20-án, pénteken.

Részletek

A klímavédelem ügyét szolgálta a 30 milliós projekt 2018.04.27

A klímavédelem ügyét szolgálta a 30 milliós projekt

Április 30-án zárul a Tolna Megyei Önkormányzat másfél éves projektje, melynek keretében kidolgozták a Tolna Megyei Klímastratégiát, és meghatározták a megye elkövetkezendő évtizedeit. A 30 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós támogatás a klímavédelmet érintő célkitűzések, intézkedési tervek és elvégzendő feladatok meghatározását szolgálta.

Részletek

Élelmiszeripari képzés Tolna megye vidéki térségeinek erősítéséért 2018.04.25

Élelmiszeripari képzés Tolna megye vidéki térségeinek erősítéséért

A Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft. (DDRIÜ) a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft-vel együttműködésben 2018. április 19-én workshopot szervezett az Élelmiszerminőség, -Biztonság, Csomagolás- és Gyártástechnológia Aktuális Kérdései címmel Szekszárdon, a Babits Mihály Kulturális Központban. A rendezvény az I-CON Interreg Közép Európa Program keretében valósult meg, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával.

Részletek

Előző   7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat
Rendezési tervek
Megyei rendezési terv Szekszárd MJV településrendezési terve Településrendezési tervek Megyei településfejlesztési programok, javaslatok Területfejlesztési programok, javaslatok
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Megyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája
Hivatal
A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti ábra Szervezeti és Mûködési szabályzat Választási információk Állásajánlatok Kiadványok
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Megyei Nemzetiségi Önkormányzatok
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás