TOLNA MEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2021. augusztus 1.,
Boglárka
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE RENDEZÉSI TERVEK ÉRTÉKEINK
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Emléknap alkalmából utaztak ki 2019.08.08

Emléknap alkalmából utaztak ki

Január 27. a holokauszt nemzetközi emléknapja. Augusztus 2. pedig a roma holokauszt nemzetközi emléknapja. Idén emlékezünk a roma holokauszt 75. évfordulójára. A Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság ebből az alkalomból megemlékező utat szervezett az egykori haláltáborba, hogy ott kegyeletüket róják le az áldozatok emléke előtt.

Részletek

Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat 2019.07.29

Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat

Jó szívvel ajánljuk valamennyi Tolna megyei települési önkormányzat figyelmébe e pályázati lehetőséget.
Részletek a honlapon közzétett felhívásban.
Sok sikert mindenkinek! :)

Részletek

KOMATÁL PROGRAM 2019.07.19

KOMATÁL PROGRAM

Egyik legkiválóbb partnerünk, az NMI Művelődési Intézet közösségépítő hagyományaink újraélesztése érdekében hirdette meg a Kárpát-medencei Komatál Programot, mely újabb mérföldkőhöz ért a komatál közösségeket megszólító pályázati felhívással és a kapcsolódó honlap elindulásával.

Részletek

Kedvesen szólni az emberekhez 2019.07.10

Kedvesen szólni az emberekhez

Posta Zoltán, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Tolna Megyei Kirendeltségének igazgatója meghívására látogatott el dr. Gábor Ferenc megyei főjegyző a Tolna Megyei Integrált Szociális Intézmény alapításának 10. évfordulós ünnepségére. A Vármegyeházán összegyűlteket vezetői köszöntőkkel üdvözölték elsőképpen.

Részletek

Zajlik a Sió-menti Népzenei Tábor 2019.07.09

Zajlik a Sió-menti Népzenei Tábor

A Tengelicen megrendezett tábort követően a Harci Faluház ad otthont a Sió-menti Népzenei Tábornak július 8-12. között. A megyei önkormányzat és nyolc Sió-menti település összefogásának köszönhető, hogy egy nyertes projekt révén irodalmi, képzőművészeti és zenei hagyományok elevenednek fel, erősítve a helyi identitást. E program által a zenei vonalon még egy harmadik táborra is sor kerül.

Részletek

Tisztelet az önkéntes segítőknek 2019.07.09

Tisztelet az önkéntes segítőknek

Vészjósló előrejelzéseket adott a meteorológia június végén – kezdte köszöntőjét dr. Balázs Gábor, a Tolna Megyei Katasztrófavédelem igazgatója hétfőn délután. A hallgatóság abból a Tolna megyei csapatból tevődött össze, akik önkéntes segítséget nyújtottak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei viharkárok miatt. Az önkénteseket elismerésben részesítette az országos szerv, és ez alkalomból Fehérvári Tamás is tiszteletét fejezte ki az eseményen.

Részletek

Diplomaátadó ünnepség Szekszárdon 2019.07.08

Diplomaátadó ünnepség Szekszárdon

A diploma az életben való boldogulás egyik kulcsa - hangoztatta köszöntőjében Fehérvári Tamás.
A Tolna Megyei Közgyűlés elnöke a PTE szekszárdi karának végzős hallgatóit szólította meg a pénteki ünnepélyes diploma-átadón. Ezúton is gratulálunk valamennyi friss diplomásnak, egyben kívánjuk, hogy Tolna megyében találják meg számításaikat!

Részletek

Vár a megye - Szekszárd Tolna megye esszenciája 2019.07.01

Vár a megye - Szekszárd Tolna megye esszenciája

Tolna megye rendkívül gazdag az értékekben, erről maguk is meggyőződhettek azok, akik pénteken ellátogattak a Tolna Megyei Önkormányzat Vár a megye elnevezésű rendezvényére, melynek a megyeszékhely meghívását elfogadva az idén Szekszárd adott otthont. A rendezvényen – melyen részt vett az erdélyi Hargita és Fehér megye küldöttsége is – kiderült, az idén a Simontornyai Vár és a Tolnai Kékfestő Műhely kapta meg a Tolnaikum címet.

Részletek

Szekszárd meghívta a megyét 2019.06.26

Szekszárd meghívta a megyét

Szekszárd látja vendégül az idei „Vár a megye” – Tolna Megyei Értékek Napja résztvevőit pénteken, a Szent István téren. A Tolna Megyei Önkormányzat hagyományos rendezvényére közel hatszázan regisztráltak, s mintegy 40 település képviselteti magát különböző gasztronómiai, kulturális értékeivel – derült ki a szerda reggeli sajtótájékoztatón, amelyet Ács Rezső polgármester, Fehérvári Tamás megyei közgyűlési elnök, Kuti Imréné régiós vezető (NMI Művelődési Intézet) és Zsikó Zoltán ügyvezető (Babits Mihály Kulturális Központ) tartottak.

Részletek

Fontos döntéseket hozott a megyei közgyűlés 2019.06.24

Fontos döntéseket hozott a megyei közgyűlés

A szekszárdi Vármegyeházán ülésezett a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése hétfőn. A megyei önkormányzat költségvetésének mintegy 16 milliós növekedéséről is szó esett, ahogy az értéktár bizottság elmúlt féléves munkájáról, valamint projektekhez kapcsolódó aktualitásokról. Zárt ülésen döntöttek arról, hogy az idén kik kapják meg a megye kitüntető díjait.

Részletek

Előző   5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat
Rendezési tervek
Megyei rendezési terv Szekszárd MJV településrendezési terve Településrendezési tervek Megyei településfejlesztési programok, javaslatok Területfejlesztési programok, javaslatok
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Megyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink Kincses Tolna Megye Applikáció
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája Elnöki beszédek
Hivatal
Feladat- és hatásköre A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal alaptevékenységének kormányzati funkció szerinti megjelölése: A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti egységek Szervezeti és Mûködési szabályzat Választási információk Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Megyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács TMFÜ Nonprofit Kft. Tolnáért Nonprofit Közhasznú Kft.
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás