TOLNA MEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2019. október 16.,
Gál
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE RENDEZÉSI TERVEK ÉRTÉKEINK
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Üdvözölte a hallgatókat a megyei alelnök 2018.09.05

Üdvözölte a hallgatókat a megyei alelnök

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) célja, hogy a hallgatók kreatívan gondolkodó, a mindennapi kérdésekre nyitott értelmiségiként kapják meg a diplomájukat – hangzott el a PTE KPVK hétfő délelőtti, 2018/2019-es tanévet megnyitó ünnepségén, melyen köszöntötték az első szemeszterüket megkezdő diákokat.

Részletek

Testvérmegyénk lett Hargita 2018.09.05

Testvérmegyénk lett Hargita

A kismegyeháza udvarán írta alá ünnepélyes keretek között Hargita és Tolna között a testvérmegyei megállapodást Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke és Borboly Csaba, Hargita megye tanácsának elnöke.

Részletek

Gulyás Gergely miniszter adta át a megyei kitüntető díjakat 2018.09.03

Gulyás Gergely miniszter adta át a megyei kitüntető díjakat

Ünnepi ülést tartott szombaton a Tolna Megyei Közgyűlés megemlékezve arról, hogy 319 éve, szeptember elsején I. Lipót császár pecséthasználati jogot adományozott a megyének, újjáépítve a magyar közigazgatást a török hódoltság után. Idén azért Kakasdon emlékeztek meg az évfordulóról, mert egyúttal átadták ismét rendeltetésének a felújított, Makovecz Imre tervezte faluházat is.

Részletek

Óvodát adtak át Attalán 2018.08.29

Óvodát adtak át Attalán

Átadták az Attalai Aprók Háza Óvodát hétfőn. Az ünnepélyes szalagátvágásnál jelen volt Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke, Szita Károly, Kaposvár polgármestere, Gelencsér István településvezető, valamint Naszvadi Balázs, a megyei önkormányzat terület- és vidékfejlesztési osztályvezetője. A részleteket a cikkben szereplő videó tartalmazza.

Részletek

Csikóstőttős-Kaposszekcső: orvosi rendelőt adtak át 2018.08.29

Csikóstőttős-Kaposszekcső: orvosi rendelőt adtak át

Ünnepélyesen átadták a felújított, Kaposszekcsőt is ellátó orvosi rendelőt, amely több mint 17 millió forint uniós támogatásból újult meg.

Részletek

Az óvoda átadásával kezdődött a nagymányoki Városnap 2018.08.21

Az óvoda átadásával kezdődött a nagymányoki Városnap

Örömteli hírrel érkezett Nagymányokra a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke. Fehérvári Tamás a Városnap alkalmából látogatott a településre és bejelentette: 695 millió forintos TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) forrás jutott a közösségnek. Ebből a pénzből újították fel például az óvodát is, melynek ünnepélyes átadásával kezdetét vette a rendezvény.

Részletek

„György, a napsugár” 2018.08.17

„György, a napsugár”

Hagyományos megemlékezést tartott pénteken a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság Kölesd határában. A „Bartal- szobornál” összegyűlteket Ribányi József, a Tolna Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntötte. Beszédében – akár az ifjú Bartal György szülei fiukat – óvatosságra intett minden közlekedőt, hiszen az emberi életnél nincs fontosabb érték. Az alelnök dr. Kovács Zoltánnal, a Bizottság elnökével közösen helyezett el koszorút az emlékmű alatt. Az eseményen sokan adóztak még hasonlóan a közlekedési balesetek megyei áldozatainak emléke előtt.

Részletek

Programajánló: a Lomonoszov tekercs című musical 2018.07.30

Programajánló: a Lomonoszov tekercs című musical

Szeretettel várnak a szervezők mindenkit az ingyenesen megtekinthető, "A LOMONOSZOV TEKERCS" című musicalre! Szombaton, a Babits Mihály Kulturális Központban tartják meg az előadást, a NuclearKids projekt keretében.

Részletek

Ingyenes képzések indulnak a foglalkoztatottság növelésére 2018.07.16

Ingyenes képzések indulnak a foglalkoztatottság növelésére

Elindult az „Aktívan a tudásért” EFOP 3.7.1-17-2017-00001 számú kiemelt projekt. A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság projektjének célja a munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű, 18-55 év közötti, alacsony iskolai végzettségű vagy iskolai végzettséggel nem rendelkező személyek társadalmi helyzetének, foglalkoztathatóságának javítása képzések és munkakipróbálások révén az ország kevésbé fejlett régióiban.

Részletek

Közel 2,4 milliárd forint nagyságrendű kerékpárút-fejlesztés Tolna megyében 2018.07.12

Közel 2,4 milliárd forint nagyságrendű kerékpárút-fejlesztés Tolna megyében

A TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) forrásokból megvalósuló kerékpárutas projektekről esett szó Kölesden, a Potápi Árpád, Fehérvári Tamás és Berényi István által megtartott csütörtöki sajtótájékoztatón. A községben 203 millió forintos kerékpárút-fejlesztés indul, melynek eredményeként több mint két kilométer hosszú bicikliút épül.

Részletek

Előző   5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat
Rendezési tervek
Megyei rendezési terv Szekszárd MJV településrendezési terve Településrendezési tervek Megyei településfejlesztési programok, javaslatok Területfejlesztési programok, javaslatok
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Megyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája
Hivatal
A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti ábra Szervezeti és Mûködési szabályzat Választási információk Állásajánlatok Kiadványok
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Megyei Nemzetiségi Önkormányzatok
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás