TOLNA VÁRMEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2024. február 24.,
Mátyás
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE ÉRTÉKEINK VÁLASZTÁS
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Gasztromegye Alsónánán 2021.02.05

Gasztromegye Alsónánán

Az alsónánaiak is bebizonyították, hogy nagyszerű vendéglátók, akik számos kinccsel büszkélkedhetnek. A Gasztromegye nánai része a cikkben tekinthető meg.

Részletek

Szakályban befűtötték a kemencét 2021.01.22

Szakályban befűtötték a kemencét

Szakály csodás értékeit és természetesen hagyományos ételfogásait mutatja be a Gasztromegye. A videó a cikkben tekinthető meg.

Részletek

LETETTÉK AZ ÚJ ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE ALAPKÖVÉT GERJENBEN 2021.01.20

LETETTÉK AZ ÚJ ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE ALAPKÖVÉT GERJENBEN

2021. január 19-én letették az Új óvoda és bölcsőde építése Gerjenben című (TOP-1.4.1-15-TL1-2016-00005 azonosítószámú) projekt kapcsán az alapkövet. A Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló projekt során új épületbe költözhet a község óvodája, valamint egy 14 fős bölcsődével gyarapszik a település. Az európai uniós támogatásból megvalósuló 396 millió forintos beruházás keretében Gerjen Község Önkormányzata egy új oktatási-nevelési intézményt hoz létre.

Részletek

GASZTROMEGYE - BÖLCSKE ÍZEI A TERÍTÉKEN 2021.01.12

GASZTROMEGYE - BÖLCSKE ÍZEI A TERÍTÉKEN

Egy kis leves, egy "kis" kő, tüzes lángos, dunaparti sülthal... - sok minden belefért a bölcskei epizódunkba, amit nagy szeretettel ajánlunk mindenkinek! Bölcskeiek, Tolna megyeiek! Nézzétek meg a GASZTROMEGYE legújabb részét!

Részletek

Tolna megye a horvátországi földrengés károsultjaiért 2021.01.12

Tolna megye a horvátországi földrengés károsultjaiért

Pusztító és emberéleteket követelő földrengés rázta meg Horvátországot. A déli szomszédainkat sújtó csapás óriási károkat okozott, amelyeket jelenleg is nagy erőkkel próbálnak helyrehozni.
Ezúton keressük fel az együttérző Tolna megyeieket, hogy közösen segítsük a csapás sújtotta vidéket. Adományszámlát hoztunk létre a következő paraméterekkel:
11746043-15787798-10020009
Közlemény: Adomány Petrinja városának
Számlatulajdonos: Dombóvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat

Részletek

Áldott karácsonyt kíván a megye! 2020.12.25

Áldott karácsonyt kíván a megye!

Áldott, békés karácsonyt és sikeres, gyarapodásban teljes új évet!

Részletek

GASZTROMEGYE - BÁTASZÉK 2020.12.17

GASZTROMEGYE - BÁTASZÉK

A GASZTROMEGYE videó sorozat második epizódjában Kóbor János, az Omega együttes frontembere is megjelenik, ahogy Bátaszék gasztronómiához köthető szereplői is. Videó a cikkben!

Részletek

A 2020-as Év Tolna Megyei Civil Szervezete díjra várjuk a jelentkezéseket 2020.12.17

A 2020-as Év Tolna Megyei Civil Szervezete díjra várjuk a jelentkezéseket

Az Év Tolna Megyei Civil Szervezete és a Bazsonyi Arany Mecénás díjak méltó birtokosait keressük. Úgy gondoljuk, a 2020. év számos kihívást és akadályt gördített elénk, amelyeket számos esetben civil összefogással tudtunk megoldani. Többek között ezért az áldozatos munkáért és szerepvállalásért kívánunk köszönetet mondani. Részletek a cikkben.

Részletek

KÖZEL 9,5 MILLIÓ FORINT PLUSZ A FOGLALKOZTATÁSRA 2020.11.30

KÖZEL 9,5 MILLIÓ FORINT PLUSZ A FOGLALKOZTATÁSRA

9 436 942 forint átadását kezdeményezte a megyei önkormányzat a kormányhivatal részére, hogy ezzel az összeggel is segítsék Tolna megye munkaügyi helyzetét, a Tolna Megyei Foglalkoztatási Paktum projekt keretében. A programot az együttműködő felek konzorciumban valósítják meg, ezért is gyűltek össze ősszel és döntöttek a vállalkozások markánsabb megsegítéséről. Az ülésen született elhatározást kidolgozták, és a – Magyar Államkincstár által elfogadott – forrásátcsoportosítással immár újabb összegek állnak rendelkezésre a célcsoport támogatására.

Részletek

Előző   5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat ITP Rendezési tervek
Választás
Választási szervek Választási ügyintézés 2024. évi általános választások Korábbi választások
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Vármegyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink Kincses Tolna Megye Applikáció Gasztromegye receptkönyv
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája Elnöki beszédek
Hivatal
Feladat- és hatásköre A Tolna Váregyei Önkormányzati Hivatal alaptevékenységének kormányzati funkció szerinti megjelölése: A Tolna Vármegyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti egységek Szervezeti és Mûködési szabályzat Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Vármegyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács TMFÜ Nonprofit Kft. Tolnáért Nonprofit Közhasznú Kft.
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás