TOLNA MEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2019. augusztus 19.,
Huba
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE RENDEZÉSI TERVEK ÉRTÉKEINK
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Fehérvári Tamás a közgyűlésen ismerte el a példás értékőr munkát 2018.06.26

Fehérvári Tamás a közgyűlésen ismerte el a példás értékőr munkát

A Tolna Megyei Közgyűlés keddi ülésén döntötték el, mely személyek részesülhetnek elismerésben a hagyományos szeptember elsejei Megyenapon. Többletforrások elnyerésének köszönhetően gyarapodott a megyei önkormányzat büdzséje – jelentette be Fehérvári Tamás, a testület elnöke. Dr. Say István, a Tolna Megyei Értéktár Bizottság utóbbi fél éves munkájáról adott számot.

Részletek

Sok sikert Kaposszekcső! 2018.06.25

Sok sikert Kaposszekcső!

Az egészségügyi alapellátás fejlesztése Kaposszekcső és Csikóstőttős polgárai egészségének megőrzése érdekében című, mintegy 81 millió forintos projekt megvalósulásához gratulált szombaton Fehérvári Tamás a közösségnek. Potápi Árpád államtitkárral és Csapó Gyuláné polgármesterrel közösen vágták át a nemzetiszínű szalagot.

Részletek

Tengerünk a kert végi tó 2018.06.25

Tengerünk a kert végi tó

A borongós, hűvös időjárás sem szegte a résztvevők jó kedvét pénteken a „Vár a Megye” – Dél-dunántúli Értékek Napján, melyet a Bogyiszlói Holt-Duna-parton tartottak meg. A Tolna Megyei Önkormányzat szervezésében és a Nemzeti Művelődési Intézet (NMI) társszervezésével megtartott rendezvényen többek között az is kiderült, hogy mely megyei értékek nyerték el a Tolnaikum címet.

Részletek

Hiszünk a tudás gyarapító erejében! 2018.06.18

Hiszünk a tudás gyarapító erejében!

Összesen százhét, a 2017/2018-as Tolna megyei tanulmányi versenyeken kiemelkedően teljesítő diák részesült elismerésben pénteken a Garay János Gimnáziumban megtartott ünnepségen. A Tolna Megyei Önkormányzat Tolna Megye Talentuma díját három szekszárdi és egy zombai diák vehette át, a szintén a megyei önkormányzat által meghirdetett Létay Menyhért díjat Nagy István, a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium pedagógusa kapta.

Részletek

Bogyiszlón a vízpart mellett „Vár a megye” mindenkit 2018.06.14

Bogyiszlón a vízpart mellett „Vár a megye” mindenkit

A Tolna Megyei Önkormányzat hagyományos rendezvénye, a „Vár a megye” – Tolna Megyei Értékek Napja kapcsán tartottak sajtótájékoztatót Bogyiszlón. A rendezvény helyszínéül választott Holt-Duna parton Fehérvári Tamás elnök, Tóth István polgármester és Kuti Imréné, az NMI Művelődési Intézet régiós vezetője ismertette a részleteket a sajtó megjelent képviselőivel. A június 22-re tervezett eseményre mintegy félezer meghívottat várnak a szervezők.

Részletek

Megújult Gyönk Városháza 2018.06.12

Megújult Gyönk Városháza

Kedden adta át a felújított Városházát Katz Gyula polgármester és Fehérvári Tamás megyei közgyűlési elnök Gyönkön. A vezetők ünnepélyes keretek között vágták át a nemzetiszín trikolórt az épület előtt, amelyet egy közel 62 millió forintos TOP-projekt keretében korszerűsítettek.

Részletek

Közösségfejlesztők, köszönjük! 2018.05.30

Közösségfejlesztők, köszönjük!

Az NMI Művelődési Intézet szakmai napjai keretében tartottak konferenciát Szekszárdon, melynek – főként közművelődési szakemberekből álló – résztvevőit Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte. A rendezvények célja a közművelődési szakterülethez kapcsolódó jogszabályok, mintaprojektek és jó gyakorlatok bemutatása.

Részletek

Közelebb Hargitához 2018.05.29

Közelebb Hargitához

Közgyűlést tartott a Tolna Megyei Önkormányzat kedden. A Fehérvári Tamás vezette ülésen többek között rendkívüli támogatás igényléséről döntöttek, és elfogadták az önkormányzati cégek, illetve a megyei rendőrfőkapitány beszámolóját. Téma volt a foglalkoztatási paktum projekt, és a Hargita megyével kötendő testvérmegyei kapcsolat is.

Részletek

GEMENC NAGYDÍJ 2018 2018.05.28

GEMENC NAGYDÍJ 2018

Fehérvári Tamás a Tarr Kupáért Futam győzteseinek fejezte ki elismerését a 44. Gemenc Nagydíjon. A Sport TV-nek adott interjújában kiemelte: a megyei önkormányzat örömmel támogat egy ilyen nagy múltú, sikeres rendezvényt, amely a megyeszékhely környező falvait is érinti, hiszen szívügyünk a sport.

Részletek

Kulturális örökségeket vettek lajstromba 2018.05.23

Kulturális örökségeket vettek lajstromba

Újabb öt értékkel gyarapodott a Tolna Megyei Értéktár – határozott a testület legutóbbi soros ülésén, amelyen hét települési értéktár bizottság 25 felterjesztéséről döntött.

Részletek

Előző   5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat
Rendezési tervek
Megyei rendezési terv Szekszárd MJV településrendezési terve Településrendezési tervek Megyei településfejlesztési programok, javaslatok Területfejlesztési programok, javaslatok
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Megyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája
Hivatal
A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti ábra Szervezeti és Mûködési szabályzat Választási információk Állásajánlatok Kiadványok
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Megyei Nemzetiségi Önkormányzatok
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás