TOLNA MEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2021. január 20.,
Sebestyén
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE RENDEZÉSI TERVEK ÉRTÉKEINK
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

GASZTROMEGYE - MADOCSA 2020.11.23

GASZTROMEGYE - MADOCSA

Fogadjátok szeretettel 1️⃣. első adásunkat, amely Madocsa kulináris értékeit vonultatja fel.
Köszönet Böde Dani és a falu kedves lakóinak közreműködéséért!
A videó a cikkben megtekinthető...

Részletek

BONYHÁD PÁLYÁZATBÓL OLDOTTA MEG A VÍZELÖNTÉST 2020.11.13

BONYHÁD PÁLYÁZATBÓL OLDOTTA MEG A VÍZELÖNTÉST

A járványügyi helyzet miatt 2020. októberében fejeződött be Bonyhád önkormányzatának 229 665 900 forintos projektje. A közel 18 milliárdnyi értéket megóvó beruházás ugyan elkészült már tavaly ősszel, de a projekthez kapcsolódó szemléletformáló programokat csupán a pandémiás időszak enyhülésével valósíthatták meg. A Csapadékvíz infrastruktúra fejlesztés Bonyhádon című TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) pályázatot teljes egészében támogatták a döntéshozók, így a városnak nem kellett plusz költséget fordítania a megvalósításra.

Részletek

Éljen tovább a magyar nyelv sokáig! 2020.11.13

Éljen tovább a magyar nyelv sokáig!

A nemzet fennmaradásának záloga a magyar nyelv. Mint legősibb értékünket, a közös múlthoz való köteléket és a jövőnek szánt hagyatékot kell megőriznünk.

Részletek

Mondj Bakát! 2020.11.12

Mondj Bakát!

Fehérvári Tamás elnök és Orbán Attila alelnök mellett a Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal munkatársai is csatlakoztak a Mondj Bakát! vers- és prózamondó akcióhoz. Baka István Tájkép fohásszal című versét szavalták el közösen, amelyet videófelvételen a cikkben lehet megtekinteni.

Részletek

Gasztromegye 2020.11.12

Gasztromegye

Települései által az egész megyét – a gasztronómia tükrén keresztül – bemutató sorozatot indít útjára a Tolna Megyei Önkormányzat. A Gasztromegye elnevezésű videó műsor célja, hogy felfedje a Tolna megyei falvak és városok kulináris kincseit. Az egy-egy településre fókuszáló kisfilmek kéthetente pénteken, 19 órakor, a megyei önkormányzat facebook oldalán kerülnek bemutatásra.

Részletek

Rendkívüli ülést tartott a megye döntéshozó testülete 2020.10.29

Rendkívüli ülést tartott a megye döntéshozó testülete

Soron kívüli ülést tartott a megyei közgyűlés, melyen szó volt:
✅A megyei területrendezési tervről,
✅a TOP projektek sikeres végrehajtásáról,
✅és a bonyhádi matematikus tehetségek támogatásáról.

Részletek

Új Látás kiállítás nyílt Szekszárdon 2020.10.22

Új Látás kiállítás nyílt Szekszárdon

Szekszárdon állítják ki az Új Látás művésztelepen született műveket. A 2019-20-as évek munkásságát bemutató tárlat nyitó eseményére a Babits Mihály Kulturális Központ Bakta galériájában került sor szerdán. Ezután egy hónapon keresztül, egészen november 21-ig lehet megtekinteni a tizenkét művész alkotásait.

Részletek

Nemzeti Összetartozás Tere Dombóváron 2020.10.19

Nemzeti Összetartozás Tere Dombóváron

Fehérvári Tamás elnök reprezentálta a megyei önkormányzatot vasárnap, Dombóváron. A Nemzeti Összetartozás Terét adta át Pintér Szilárd polgármester és Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár. Utóbbi beszédében hangsúlyozta: az ország és a nemzet határai nem esnek egybe. Ezért is van szükség a nemzeti összetartozás erősítésére.

Részletek

30. IFJÚSÁGI TUDOMÁNYOS ÉS INNOVÁCIÓS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY (2020/2021-ES TANÉV) - FELHÍVÁS 2020.10.08

30. IFJÚSÁGI TUDOMÁNYOS ÉS INNOVÁCIÓS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY (2020/2021-ES TANÉV) - FELHÍVÁS

Kreatív fiataloknak 5 milló forint jutalom és támogatás, az eredményes tanároknak és középiskoláknak 10-10 millió forint jutalom, ill. támogatás! – a Magyar innovációs Szövetség felhívása.

Részletek

Előző   1 2 3 4 5 6 7  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat
Rendezési tervek
Megyei rendezési terv Szekszárd MJV településrendezési terve Településrendezési tervek Megyei településfejlesztési programok, javaslatok Területfejlesztési programok, javaslatok
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Megyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája
Hivatal
A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti egységek Szervezeti és Mûködési szabályzat Választási információk Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Megyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács TMFÜ Nonprofit Kft. Tolnáért Nonprofit Közhasznú Kft.
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás