TOLNA MEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2017. október 22.,
Előd
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE RENDEZÉSI TERVEK ÉRTÉKEINK
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Őrizzük meg Magyarországot és Tolna megyét olyannak, ahogy szeretjük! 2017.10.20

Őrizzük meg Magyarországot és Tolna megyét olyannak, ahogy szeretjük!

Dombóváron hívta fel a figyelmet a Nemzeti Konzultáció fontosságára Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár és Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke.

Részletek

Az emberek érzései, véleménye, mintsem a statisztika számít 2017.10.17

Az emberek érzései, véleménye, mintsem a statisztika számít

Településvezetők beszéltek a biztonság megteremtésének helyi szintű lehetőségeiről és gyakorlatáról a Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács keddi ülésén, amelyet Ribányi József, a megyei közgyűlés alelnöke nyitott meg. Az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, dr. Túrós András a települések biztonságának fenntartását helyezte előadása fókuszába. A tanácskozáson részt vett továbbá dr. Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, és szép számmal képviseltették magukat a Tolna megyei hatóságok, önkormányzatok és civilek is.

Részletek

Reformáció 500: Fehérvári Tamás decsi emlékünnepségen vett részt 2017.10.16

Reformáció 500: Fehérvári Tamás decsi emlékünnepségen vett részt

A reformáció 500. emlékéve alkalmából Decsre látogatott Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke.
Az ünnepségen Hoppál Péter, kultúráért felelős államtitkárt és Horváth István országgyűlési képviselőt, államtitkárt is vendégül látta Antal Zsolt polgármester úr.

Részletek

KLÍMAVÁLTOZÁS: MONDJA EL A VÉLEMÉNYÉT! 2017.10.13

KLÍMAVÁLTOZÁS: MONDJA EL A VÉLEMÉNYÉT!

Elérhető a Tolna Megyei Önkormányzat honlapján a megyei klímastratégia tervezete, amelyről véleményt lehet alkotni.
Fogalmazza meg Ön is a klímaváltozással kapcsolatos gondolatait a honlapról letölthető adatlapon!
A társadalmasítás november 3-ig tart.
Számítunk mindenkire! Köszönjük!

Részletek

Jubilál a megyei honismereti egyesület 2017.10.12

Jubilál a megyei honismereti egyesület

Jubileumi kötetet jelentetett meg a Tolna Megyei Egyed Antal Honismereti Egyesület. A kiadványt szombati ünnepségükön mutatták be. Ribányi József, a Tolna Megyei Önkormányzat alelnöke – Fehérvári Tamás elnök üdvözletét is tolmácsolva – méltatta az egyesület tagjainak értékőrző tevékenységét.

Részletek

Bautzenből mindig örömmel térnek vissza a megyébe 2017.10.06

Bautzenből mindig örömmel térnek vissza a megyébe

Több mint húsz éve áll fenn partnerség a Tolna Megyei Önkormányzat és a németországi Bautzen járás között, amelynek vezetőit csütörtökön reggel fogadta hivatalában Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke. A küldöttség a nap folyamán Ozorára és Tamásiba is ellátogatott.

Részletek

Az ősz folyamán folytatódik a megyei klímastratégia megalkotása 2017.10.04

Az ősz folyamán folytatódik a megyei klímastratégia megalkotása

2017. őszén folytatódtak a konzultációk a Tolna Megyei Önkormányzat „Klímavédelem és fenntarthatóság - klímastratégia kidolgozása és éghajlatváltozási platform létrehozása és működtetése - Tolna megyében” című, (KEHOP-1.2.0-15-2016-00009 azonosítószámú) 30 millió forintos, európai uniós, vissza nem térítendő forrásból megvalósuló projektje keretében. A megyei önkormányzat, a házigazda települési önkormányzatok és a Dipol Csoport közreműködése által hét rendezvényre került sor. Mind az önkormányzati vezetők, mind pedig a szakértők a klímavédelem ügyének fontosságát hangsúlyozták. Még két alkalommal, Dombóváron és Szekszárdon várják az érintetteket, hogy a járási workshopokon hozzájáruljanak a Tolna Megyei Klímastratégia kidolgozásához. Novemberben szekszárdi záró konferenciával ér véget a rendezvénysorozat.

Részletek

Az Idősek Világnapja alkalmából Decsre látogatott az elnök 2017.10.02

Az Idősek Világnapja alkalmából Decsre látogatott az elnök

Fehérvári Tamás a térség országgyűlési képviselőjével, Horváth Istvánnal vett részt az idősebb generáció számára szervezett ünnepségen, ezzel fejezve ki mind a Tolna Megyei Önkormányzat, mind a saját tiszteletét és megbecsülését irántuk.

Részletek

Horvát vendégeket köszöntött a megye 2017.10.02

Horvát vendégeket köszöntött a megye

Pénteken a Vármegyeházán Naszvadi Balázs terület- és vidékfejlesztési osztályvezető tartott előadást az uniós fejlesztésekről, majd a Wosinsky Mór Megyei Múzeumnak köszönhetően kulturális kincseinkkel ismerkedett meg a delegáció.

Részletek

Lengyel-Magyar barátság a megyében is 2017.09.28

Lengyel-Magyar barátság a megyében is

Négy napot tölt el hazánkban a lengyelországi Wielkopolska Vajdaságból érkezett tizenegy fős delegáció, amely a Dél-dunántúli megyékkel keresi az együttműködés lehetőségét. A kezdeményezést örömmel fogadta Ribányi József, aki a Régiók Bizottsága magyar delegációjának vezetőjeként került kapcsolatba a lengyel régióval. A küldöttség vidéki látogatásának első állomása Tolna megye volt szerdán, a következő két napban pedig Somoggyal és Baranya megyével ismerkednek meg.

Részletek

1 2 3 4 5 6  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat
Rendezési tervek
Megyei rendezési terv Szekszárd MJV településrendezési terve Településrendezési tervek Megyei településfejlesztési programok, javaslatok Területfejlesztési programok, javaslatok
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Megyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája
Hivatal
A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti ábra Szervezeti és Mûködési szabályzat Választási információk Állásajánlatok Kiadványok
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Megyei Nemzetiségi Önkormányzatok
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések