TOLNA VÁRMEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2024. április 18.,
Andrea
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE ÉRTÉKEINK VÁLASZTÁS
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Fehérvári Tamást kérdezte a Hír TV a koronavírus kapcsán 2021.05.30

Fehérvári Tamást kérdezte a Hír TV a koronavírus kapcsán

A Hír TV riportere arról is kérdezte a megyei közgyűlés elnökét, hogy minek köszönhető Tolna megye sikere a koronavírus elleni küzdelemben.

Részletek

Szépen gyűlt az adomány a horvát földrengés károsultjainak 2021.05.28

Szépen gyűlt az adomány a horvát földrengés károsultjainak

A horvátországi földrengés károsultjai javára indított adománygyűjtő kampányt a Tolna Megyei Önkormányzat és a Dombóvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat. A tapasztalatok kapcsán tartott sajtótájékoztatót a megye képviseletében Orbán Attila közgyűlési alelnök, valamint a nemzetiség nevében Varga-Stadler Gábor.

Részletek

Agrárlogisztikai Központ létesült Bonyhádon 2021.05.27

Agrárlogisztikai Központ létesült Bonyhádon

A Tolna Megyei Közgyűlés elnöke, Fehérvári Tamás is ellátogatott az ünnepélyes projektzáró rendezvényre, amelyen a Tolnatáj Televíziónak adott interjújában a megye gazdasági fellendítésének fontosságát hangsúlyozta. Potápi Árpád János államtitkár valamint Filóné Ferencz Ibolya polgármester köszöntötte a résztvevőket.

Részletek

NAGYCSALÁDOSOKAT MUTATUNK BE 2021.05.15

NAGYCSALÁDOSOKAT MUTATUNK BE

TOLNA MEGYEI NAGYCSALÁDOKRÓL készítettünk kisfilmeket, hogy bemutassuk e "mini közösségek" olykor kihívásokkal teli, egyébként pedig boldog mindennapjait.
Kéthetente szombatonként egy-egy új kisfilmet fogunk megosztani négy példás Tolna megyei nagycsaládról.
Fogadjátok szeretettel a beharangozó, összefoglaló videót!

Részletek

Ismét útfejlesztés történt a megyében 2021.05.12

Ismét útfejlesztés történt a megyében

A közlekedésfejlesztési projektről tartottak sajtótájékoztatót kedden délután a Paksi Polgármesteri Hivatalban. Mint elhangzott, Paks város külterületi és Németkér település kül- és belterületi szakaszán újult meg a burkolat. A felújítás Paks külterületi szakaszán indult és a Tolna-Fejér megyehatárig tart.

Részletek

Fejlesztési dokumentációkat készít a megye 2021.05.11

Fejlesztési dokumentációkat készít a megye

„Tolna109” összefogás a jövőnkért – ezen a címen nyújtott be pályázatot a Tolna Megyei Önkormányzat – konzorciumban – a Tolna Megyei Önkormányzati Hivatallal és a Tolnáért NKKft.-vel. A nyertes projektnek köszönhetően 215 millió forint áll rendelkezésre, hogy különböző fejlesztési dokumentációk készüljenek. A TOP-1.5.1-20-2021-00029 azonosítószámú, teljes mértékben támogatott projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. június 30.

Részletek

A Sió projekt sok ágazatot segíthet ki 2021.05.05

A Sió projekt sok ágazatot segíthet ki

Fehérvári Tamás elnök nyilatkozott a Tolnatáj Televíziónak a Sió projekt kapcsán. A projekt több szempontból is fontos:
- a koronavírus-helyzet miatt visszaesett turizmust fel kell lendíteni,
- a gazdasági szereplőknek újra teret kell nyitni,
- az emberek szabadtéri kikapcsolódásához lehetőségeket kell biztosítani.

Részletek

Egyeztetés a honatyákkal 2021.05.04

Egyeztetés a honatyákkal

A közgyűlés elnöke, alelnöke és területfejlesztési osztályvezetője beszélte át a megyei fejlesztéseket a három országgyűlési képviselővel. Mint fogalmaztak: közös cél, hogy szűkebb hazánkat együttes erővel gyarapítsák.

Részletek

A munka ünnepe 2021.05.01

A munka ünnepe

Munkálkodjunk tovább!

Részletek

Előző   3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat ITP Rendezési tervek
Választás
Választási szervek Választási ügyintézés 2024. évi általános választások Korábbi választások
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Vármegyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink Kincses Tolna Megye Applikáció Gasztromegye receptkönyv
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Vármegye Önkormányzata Közgyűlésének szervezeti struktúrája Elnöki beszédek
Hivatal
Feladat- és hatásköre A Tolna Vármegyei Önkormányzati Hivatal alaptevékenységének kormányzati funkció szerinti megjelölése: A Tolna Vármegyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti egységek Szervezeti és Mûködési szabályzat Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Vármegyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács TMFÜ Nonprofit Kft. Tolnáért Nonprofit Közhasznú Kft.
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás