TOLNA VÁRMEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2024. június 20.,
Rafael
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE ÉRTÉKEINK VÁLASZTÁS
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

GASZTROMEGYE - BÖLCSKE ÍZEI A TERÍTÉKEN 2021.01.12

GASZTROMEGYE - BÖLCSKE ÍZEI A TERÍTÉKEN

Egy kis leves, egy "kis" kő, tüzes lángos, dunaparti sülthal... - sok minden belefért a bölcskei epizódunkba, amit nagy szeretettel ajánlunk mindenkinek! Bölcskeiek, Tolna megyeiek! Nézzétek meg a GASZTROMEGYE legújabb részét!

Részletek

Tolna megye a horvátországi földrengés károsultjaiért 2021.01.12

Tolna megye a horvátországi földrengés károsultjaiért

Pusztító és emberéleteket követelő földrengés rázta meg Horvátországot. A déli szomszédainkat sújtó csapás óriási károkat okozott, amelyeket jelenleg is nagy erőkkel próbálnak helyrehozni.
Ezúton keressük fel az együttérző Tolna megyeieket, hogy közösen segítsük a csapás sújtotta vidéket. Adományszámlát hoztunk létre a következő paraméterekkel:
11746043-15787798-10020009
Közlemény: Adomány Petrinja városának
Számlatulajdonos: Dombóvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat

Részletek

Áldott karácsonyt kíván a megye! 2020.12.25

Áldott karácsonyt kíván a megye!

Áldott, békés karácsonyt és sikeres, gyarapodásban teljes új évet!

Részletek

GASZTROMEGYE - BÁTASZÉK 2020.12.17

GASZTROMEGYE - BÁTASZÉK

A GASZTROMEGYE videó sorozat második epizódjában Kóbor János, az Omega együttes frontembere is megjelenik, ahogy Bátaszék gasztronómiához köthető szereplői is. Videó a cikkben!

Részletek

A 2020-as Év Tolna Megyei Civil Szervezete díjra várjuk a jelentkezéseket 2020.12.17

A 2020-as Év Tolna Megyei Civil Szervezete díjra várjuk a jelentkezéseket

Az Év Tolna Megyei Civil Szervezete és a Bazsonyi Arany Mecénás díjak méltó birtokosait keressük. Úgy gondoljuk, a 2020. év számos kihívást és akadályt gördített elénk, amelyeket számos esetben civil összefogással tudtunk megoldani. Többek között ezért az áldozatos munkáért és szerepvállalásért kívánunk köszönetet mondani. Részletek a cikkben.

Részletek

KÖZEL 9,5 MILLIÓ FORINT PLUSZ A FOGLALKOZTATÁSRA 2020.11.30

KÖZEL 9,5 MILLIÓ FORINT PLUSZ A FOGLALKOZTATÁSRA

9 436 942 forint átadását kezdeményezte a megyei önkormányzat a kormányhivatal részére, hogy ezzel az összeggel is segítsék Tolna megye munkaügyi helyzetét, a Tolna Megyei Foglalkoztatási Paktum projekt keretében. A programot az együttműködő felek konzorciumban valósítják meg, ezért is gyűltek össze ősszel és döntöttek a vállalkozások markánsabb megsegítéséről. Az ülésen született elhatározást kidolgozták, és a – Magyar Államkincstár által elfogadott – forrásátcsoportosítással immár újabb összegek állnak rendelkezésre a célcsoport támogatására.

Részletek

Kisfilmek roma példaképekről, elhivatott emberekről 2020.11.27

Kisfilmek roma példaképekről, elhivatott emberekről

EFOP forrás keretében készültek kisfilmek olyan Tolna megyei roma példaképekről illetve fogyatékosokat segítő szervezetekről, amelyek kiemelkedő munkát végeznek a térségben.

Részletek

Befejeződik Attala csapadékvizes projektje 2020.11.26

Befejeződik Attala csapadékvizes projektje

A település belterületi csapadékvíz-elvezető rendszerének fejlesztését valósította meg Attala Község Önkormányzata a TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) keretében. Az elnyert 100,83 millió forint vissza nem térítendő, uniós és hazai támogatásnak köszönhetően 2,35 km hosszú vízelvezető szakasz épült ki.

Részletek

Kincses Tolna Megye Értékhangoló – az online térben 2020.11.23

Kincses Tolna Megye Értékhangoló – az online térben

A Tolna Megyei Önkormányzat ötödik éve szervezi meg a Kincses Tolna Megye Értékvetélkedőt általános iskola felső tagozatos és középiskolás diákok számára, hogy a megye értékeire irányítsa a fiatalok figyelmét.
Az idei tanévben 22 csapat jelentkezett, akik idén az agrár- és élelmiszergazdaság, valamint a turizmus és vendéglátás értékeivel ismerkednek, a vírushelyzet miatt a virtuális térben. Előadások helyett filmek készülnek és a feladatok zöme is az online megoldásokat támogatja.

Részletek

Előző   6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat ITP Rendezési tervek
Választás
Választási szervek Választási ügyintézés 2024. évi általános választások Korábbi választások
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Vármegyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink Kincses Tolna Megye Applikáció Gasztromegye receptkönyv
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Vármegye Önkormányzata Közgyűlésének szervezeti struktúrája Elnöki beszédek
Hivatal
Feladat- és hatásköre A Tolna Vármegyei Önkormányzati Hivatal alaptevékenységének kormányzati funkció szerinti megjelölése: A Tolna Vármegyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti egységek Szervezeti és Mûködési szabályzat Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Vármegyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács TMFÜ Nonprofit Kft. Tolnáért Nonprofit Közhasznú Kft.
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás